MyMultiChannel, the connecting link

MyMultiChannel is een online applicatie voor zowel grote als kleine organisaties die actief communiceren met hun achterban. Het is dé ultieme tool om meer controle en betere grip te krijgen op alle uitgaande communicatie uitingen. Met de online applicatie combineer je content, output kanalen, business rules en databases tot effectieve communicatie. Zo kun je in een visuele workflow je eigen communicatieproces inrichten en via ieder gewenst kanaal, met wisselende business rules en gepersonaliseerde content, je communicatie verzenden.

Data

Je bepaalt zelf de datastructuur binnen MyMultiChannel, hierdoor hoef je geen lastige connectoren te bouwen om data aan te leveren. Daarbij is het dus mogelijk om vanuit ieder systeem data aan te leveren. Werk je met meerdere databronnen dan kan je in MyMultiChannel eenmalig een koppeling maken tussen de verschillende datavelden. Om data te verrijken, is het mogelijk om ook velden toe te voegen binnen je eigen datastructuur van MyMultiChannel zonder dat je dit in je eigen bronsysteem hoeft aan te passen. Dit maakt dataverrijking mogelijk.

API

Je kunt MyMultiChannel koppelen met iedere data of communicatie API wereldwijd beschikbaar. Zo kun je je eigen data verrijken vanuit iedere databron en communicatie verzenden met verschillende communicatieproviders zoals Facebook, Telegram, E-mailproviders, SMS-providers én Print-providers. Ook kun je interne systemen eenvoudig aansluiten.
Binnen de MarketPlace bieden leveranciers van over de hele wereld connectoren, kanalen en oplossingen aan. Dit maakt het aansluiten nog gemakkelijker en kun je de beste leverancier kiezen.

Workflow

Door het maken van visuele workflows bepaal je door middel van afvragingen (Conditions) aan je database welke processen moeten worden gestart. Dit kan een dataverrijking zijn doormiddel van het raadplegen van een databron of het verzenden van een communicatie uiting. De workflows kunnen door middel van data aanlevering direct of op gezette tijden worden opgestart.

<

Conditions

Het doen van afvragingen binnen je eigen database gebeurt door middel van het opstellen van Conditions. Hier kunnen, over een of meerdere datavelden, functies worden uitgevoerd om te bepalen of het record aan de vereisten voldoet. Deze condities kunnen daarna worden toegepast in de workflow en in het opmaken van de content.

Content

Het beheren van het ontwerp en de inhoud van alle communicatie uitingen kan ook binnen MyMultiChannel. Zo kan de content direct worden meegeleverd aan de leverancier welke de communicatie daadwerkelijk verzend, of het nu gaat om digitale of fysieke output.

MyMultiChannel Pakketten

Prijzen in EURO, exclusief BTW

STARTER
249 /MO
1.000 Calls
2 Threads
1 Users
24/7 Access
Bronze Support
CONTACT
BASIC
499 /MO
2.500 Calls
5 Threads
3 Users
24/7 Access
Silver Support
CONTACT
PROFESSIONAL
749 /MO
5.000 Calls
8 Threads
5 Users
24/7 Access
Gold Support
CONTACT
BUSINESS
1.249 /MO
10.000 Calls
10 Threads
10 Users
24/7 Access
Gold Support
CONTACT
ENTERPRISE
call us /MO
+ 10.000 Calls
+10 Threads
Users
24/7 Access
Platinum Support
CONTACT